филми за гледане онлайн

От другата страна

От другата страна
Трилър, Фантастика, Драма, Сериали
10 x 60 мин. 8.2

Counterpart Season 2 / От другата страна Сезон 2 (2018)
Година: 2017 - 2018
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър
Режисьор: Мортен Тилдум
Участват: Дж.К. Симънс, Хари Лойд, Назанин Боняди, Оливия Уилямс, Сара Серайоко, Никълъс Пинкок, Улрих Томсън, Бернхард Форчър, Кенет Чой, Нолан Джерард Фънк
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 8.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4643084/

Струва ни се, че някой е гледал \"Fringe\" и му е хрумнало да вземе идеята с огледалния паралелен свят и да я украси с шпионски сюжет, включващ политически коментари, убийства, любов и доста екшън. Но лошо няма, защото според нас изглежда страхотно. Толкова много елементи от това, което виждаме, ни допадат, че няма как да пропуснем.
А в добавка имаме и обещанието на създателите на шоуто, че \"Counterpart\" няма да е само куха концепция и ще предложи и изследва теми като естеството на самоличността, съдбата, изгубената любов и вечния въпрос \"какви щяхме да бъдем, ако животът ни беше различен?\".
\"Counterpart\" е създаден от Джъстин Маркс ( \"Книга за джунглата\" ), който е и изпълнителен продуцент наравно с Гари Гилбърт, Джордан Хороуиц, Мортен Тилдъм, Кийт Редмънд, Брад Дорос и Ейми Бърг. Сред режисьорите са Алик Сакхаров и Мортен Тилдъм, а главната роля е поверена на страхотния актьор Дж. К. Симънс.


Всички сезони на От другата страна