филми за гледане онлайн

Алф

Алф
Комедия, Фантастика, БГ Аудио, Семеен, Сериали
24 x 22 мин. 7.4

ALF Season 4 / Алф Сезон 4 (1989)
Година: 1986 - 1989
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Семеен, Фантастика
Режисьор: Ник Хевинга, Бърт Бринкерхоф, Гари Шимокава
Участват: Макс Райт, Анн Шедийн, Андреа Елсън, Бенджи Грегъри, Пол Фюско
Времетраене: 24 x 22 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0090390/

Главният герой се казва Гордън Шамуей, дребен извънземен, който получава прякора Алф (от английски: A.L.F., или Alien Life Form, означава Извънземна Форма на Живот, а в първия епизод на сериала с българско озвучаване, ?АЛФ? е преведено като \"Алтернативна Форма на живот\". Той е роден на 28 октомври 1756 г. в долната източна част на планетата Мелмак. Тази планета се намирала на шест парсека, или на близо 20 светлинни години разстояние от звездния суперкуп Хидра-Кентавър, и имала зелено небе, синя трева и лилаво слънце.
Тялото на Алф е покрито с оранжева козина. Неговият нос е на вълнички, има седем стомаха, и обича да яде котки. Той ходил в гимназията 122 години и бил капитан на бейзболния отбор (играе се на лед с ракообразни вместо с топка).
Алф се разбил със своя космически кораб в гаража на семейство Танер, прототип на обикновено американско четиричленно семейство от средната класа. Главата на семейството е чиновникът Уили, съпругата му е Кейт - домакиня, а децата им са по-голямата Лин и по-малкият Брайън. Домашния любимец на семейството е котката Лъки.
Чудейки се какво да направят, семейство Танер допускат Алф в своя дом и го крият от НАСА, военните, и своите любопитни съседи (особено семейство Ачмонек), докато той не поправя своя космически кораб. Става ясно, че Мелмак е избухнал, и Алф останал без дом. Той става постоянен член на семейството, въпреки че понякога създава главоболия със своите детински и лекомислени постъпки.


Всички сезони на Алф